Gönen Çobanhamidiye Köyü

Gönen Çobanhamidiye Köyü

Çobanhamidiye Köyü haberleri, Gönen Çobanhamidiye köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çobanhamidiye köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Çobanhamidiye köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Çobanhamidiye Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çobanhamidiye Köyü son dakika gelişmeleri, Çobanhamidiye Köyü ne özgü yemekler, Gönen Çobanhamidiye Köyü nün tarihi, Çobanhamidiye Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çobanhamidiye Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çobanhamidiye Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çobanhamidiye Köyü Resimleri ve Çobanhamidiye Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Çobanhamidiye Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.2012 yılı verilerine göre mahallede 324 kişi yaşamaktadır. Mahallede ilköğretim okulu mevcut olup faal olarak hizmet vermekte, taşımalı eğitim yapılmakta olup PTT Acentesi, su şebekesi ve kanalizasyon sistemi bulunmaktadır.[1]
Mahallenin il merkezi Balıkesir' e uzaklığı 158, ilçe merkezi Gönen' e uzaklığı 13 km. olup 400 m. rakımdadır.Köy, il merkezi Balıkesir' in kuzeybatısında, ilçe merkezi Gönen' in güneydoğusundadır. Mahallenin kuzeyinde Çiftlikalanı, kuzeybatısında Kaplanobası, kuzeydoğusunda Suçıktı, güneydoğusunda Kalburcu ve güneyinde Kocapınar köyleri bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.