Gönen Gebeçınar Köyü

Gönen Gebeçınar Köyü

Gebeçınar Köyü haberleri, Gönen Gebeçınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gebeçınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Gebeçınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Gebeçınar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gebeçınar Köyü son dakika gelişmeleri, Gebeçınar Köyü ne özgü yemekler, Gönen Gebeçınar Köyü nün tarihi, Gebeçınar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gebeçınar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gebeçınar Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gebeçınar Köyü Resimleri ve Gebeçınar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Gebeçınar Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.Marmara Deniz'nin 10 km güneyindedir. Rakım 115 metredir.Kışları ılık, yazları nemli ve sıcak geçer.Köy halkı ziraat yapmaktadır. Buğday, nohut, kavun, karpuz, maydanoz, çeltik, zeytincilik kontini sistem zeytin yağ fabrikası vardır. 18000 dekar yüz ölçümü olan mahallenin 4000 dekar ormanı vardır. Mahallede 160 hane 520 nüfus, 4 kahvehane, 3 bakkal dükkânı, 2 berber, süt toplama merkezi, 60 tonluk kantarı ve petrol ofis istasyonu bulunmaktadır.
Sağlık ocağı, camiisi, köy konağı kanalizasyonu ve su şebekesi, Aladağ içme suyu ve PTT santralı mevcuttur. Köy ulaşım yolu asfaltır, ilk öğretim taşıma sistemi ile Sarıköy İlköğretim okuluna da öğretim yapılmaktadır. Bandırma-Biga Çanakkale ve Gönen-Biga Çanakkale yol kavşak üçgeninde bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
1
1
0
1
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.