Gönen Güneşli Köyü

Gönen Güneşli Köyü

Güneşli Köyü haberleri, Gönen Güneşli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Güneşli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Güneşli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gönen Güneşli Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güneşli Köyü son dakika gelişmeleri, Güneşli Köyü ne özgü yemekler, Gönen Güneşli Köyü nün tarihi, Güneşli Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güneşli Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güneşli Köyü, Balıkesir ilinin Gönen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güneşli Köyü Resimleri ve Güneşli Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gönen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Gönen Balıkesir Arası Kaç Km? Gönen Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Gönen Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Gönen Güneşli Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Gönen Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gönen içesine bağlı bir mahalledir.

Mahallede 2012 yılı verilerine göre 42 hane ve 147 kişi yaşamaktadır. taşımalı eğitim yapılmakta, PTT Acentesi ve mahallenin su şebekesi bulunmaktadır.
Mahallenin il merkezi Balıkesir'e uzaklığı 153, ilçe merkezi Gönen'e uzaklığı ise 6 km olup 100 m. rakımdadır. Köy Gönen ilçe merkezinin güney yönünde olup, doğusunda Hacıvelioba ve Üçpınar, güneyinde Cambaz, güneybatısında Balcıdede ve Balcı, kuzeybatısında Muratlar ve Karaağaçalan köyleri bulunmaktadır.
Mahallede toplam 900 dekar toplam tarıma elverişli arazi bulunmakta ve en çok buğday, arpa, mısır, fiğ, çeltik, patlıcan, yonca ekimi; kuru ve sulu tarım yapılmaktadır.[2]

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.