Hanımköylü 4.Bölüm 2.Fragmanı İZLE 14 Mayıs

Hanımköylü 4.Bölüm Fragmanı İZLE , Hanımköylü 4.Bölüm Fragmanı Hanımköylü dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümü cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Hanımköylü dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Hanımköylü, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Hanımköylü dizisi 4. Bölüm yeni fragman izle…

Hanımköylü dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümü perşembe akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Hanımköylü dizisinin yeni bölümü olan, 4. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Hanımköylü Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Hanımköylü dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamı Star Tv’de...

HANIMKÖYLÜ 3.BÖLÜMDE NELER OLDU NELER İZLE...

 

lkgün karşısında Ferit’i görünce çok şaşırır. Ferit İlkgün’ü sorularıyla zor durumda bırakır. İlkgün, babasının tanıştıklarını anlamaması için epey çaba sarf eder.  

Ferit’in babası, mallarını İlkgün’ün babası Düzgün’e satmaya niyetlidir. Ancak malların  Düzgün’e satılmasını İstemeyen Reşat ağa Düzgün ve Fikri’ye bir oyun oynayarak satış işlemini durdurmaya çalışır.  Öte yandan İlkgün’ün babası Koptagel’i çok sevdiği için İlkgün’ü Koptagel’le yakıştırır.  Bu durum Elmas’ın hiç hoşuna gitmez.  Koptagel ise durumdan memnundur. 
Köyde kızlara aşık olan İsmailler Ferit’lerin İstanbul’dan gelişi ile  telaşa düşer. Muhtar ablalarından yardım isterler ancak Muhtar Emine de Elmas’ı  Düzgün’den kıskanmıştır. 
 
İlkgün Ferit’ten kaçtıkça Ferit  İlkgün’ün peşinden koşmaya devam eder. Ferit sürekli İlkgün’ü zor durumda bırakmaya devam edince de  İlkgün Ferit’e  ilginç bir oyun oynar. 

HANIMKÖYLÜ 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLE...

İlkgün Ferit’in arkadaşları tarafından köylü olduğu için aşağılanınca kaçmaya başlar. Ferit ise arkadaşlarının yaptıklarından dolayı üzülür ve İlkgün’ün peşinden  hareket eder.  Ancak İstanbul kocaman bir şehirdir. 

Öte taraftan Ferit’in babası köydeki mallarını satmak için köyden gelen Reşat’la buluşurken Koptagel de Ferit kılığına girip  İlkgün’ün babası Düzgün’le buluşur. Reşat Fikri’yi  oyalayıp mallarına çok az para verir. Oysa  Düzgün  Fikri’nin istediği kadar parayı ona verebileceğini söyler. 

Üstelik Düzgün,  Ferit diye tanıştığı Koptagel’i çok sevmiştir. Ferit’in babasının  bu olaydan haberi olunca  Koptagel’i de yanına alarak, köye gidip  Düzgün’e malları satmaya karar verir.  Bu sırada köyüne dönen İlkgün, aşık olduğu Ferit’ten vazgeçmişken hiç beklemediği bir süprizle karşı karşıya kalır. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar