Oyunbozan 3.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 30 Nisan

Oyunbozan 3.Bölüm Fragmanı-İZLE, Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Oyunbozan, yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Oyunbozan dizisi 3. Bölüm yeni fragman izle…

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan, 3. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Oyunbozan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Oyunbozan dizisi yeni bölümleriyle yakında Show tv’de...

OYUNBOZAN 2.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Bir kaza... 2 ölüm... Ve parçalanmış hayatlar. Coşkun'un sıradan gördüğü kaza haberinin ardındaki sır, şok eder. Demir ve Emre organ nakli için gittikleri hastanede bir sürprizle karşılaşır. Mine Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Mine'nin bu genç ve güzel kadın karşısındaki tutumu çok şaşırtacaktır. 

Mahir ve Feyyaz arasındaki gerginlik giderek yükselir. Mahir'in kararlı ve net tavrı karşısında Feyyaz oğluna Yamaner'lerin kim olduğunu hatırlatacak gibidir. Ece Adnan'ın göz hapsine girecektir. Kısa süreli takibin ardından Adnan'ın o teklifiyle Ece ne yapacağını bilemeyecektir. Mine, Yamaner'lerin en büyük düşmanlarından biri tarafından şantaj altındadır. Rest çekerse bunun karşılığında başına geleceklerden korkmayacağını aksine farklı planlar içinde olacağını görürüz. Emre ve Ece arasında müthiş bir gerginlik olur. 

Emre, Ece'ye talimatlar vermeyi sürdürür. Karısına şantaj yapan o düşman şimdi de Mahir'i tehdit etmektedir. Mahir'in buna cevabı ne olacak? Coşkun'un kaza sonrası davetsiz misafiri kim? Ece Kaan'a nasıl veda edecek? Ummadığı anda Ece'nin omzuna dokunan o el kimin?

OYUNBOZAN 1.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER  İZLE

Büyük bir nefretle öç almaya çalışan Emre'nin yolu, hayat tarafından sevdiği insanlarla sınanan Ece ile kesişir. Yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak medya patronu Mahir Yamaner'i gören Emre, Yamaner ailesine karşı akıl almaz oyunlar içine girecektir. Anne ve babası yıllar önce ölen Ece, kardeşiyle birlikte teyzesinin evinde yaşar.  Psikoloji mezunu olan Ece'nin tek amacı bir hastanede iş bulup kardeşi Ada'yla birlikte sade bir yaşam sürmek... Ancak işler istediği gibi gitmeyecek; alacağı haberle derinden sarsılacaktır. 

Kardeşi Ada, ölümcül bir hastalığın pençesindedir ve küçük kızın yaşaması için tek çıkış yolu Emre'dir.  Emre, Mahir Yamaner'e karşı içinde besleyip büyüttüğü bu nefret duygusuna Ece'yi de dahil edecektir. Bürokrasi ve cemiyet hayatındaki önemli isimlerden oluşturdukları şantaj dosyaları sayesinde gücü elinde tutan Yamener Ailesi bu defa sert kayaya çarpacak; Emre'nin kusursuz görünen planında rol oynayacaklardır. 

Ece'yi kendi elleriyle Yamaner'lerin köşküne gönderen Emre, genç kızı aslında bir engerek yuvasına hapsetmiştir ve bunu anlaması çok da uzun sürmeyecektir... Yamaner'lerin köşküne adım atan Ece hangi oyunla karşılaşacak? Onu bekleyen esrarengiz olay ne? Köşeye sıkışan Ece'yi neler bekliyor? Emre nasıl bir yol izleyecek? Ece bu oyunları bozacak mı?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar