Oyunbozan 5.Bölüm Fragmanı-İZLE 14 Mayıs

Oyunbozan 5.Bölüm Fragmanı-İZLE, Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Oyunbozan, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Oyunbozan dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı Show Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Oyunbozan dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show tv’den izleyebilirsiniz. Oyunbozan Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Oyunbozan dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşam Show tv’de...

OYUNBOZAN 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eylül'ün annesi Mine'ye karşı içinde barındırdığı intikam planı herkesi şaşırtacak. Ece'yi de dahil edeceği bu plana Mine çok kızacak. Cevher Arman'ın ailesinin evine gelen sürpriz misafir, Adnan'ı önlem almaya zorlasa da Mahir her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyip Adnan'ı durduracak. 

Emre Ece'nin karşısına çıkıp konuşmak ister. Ece panik olsa da Emre'yle yola devam eder. Ancak ummadıkları bir araç yanlarından geçince Ece endişelenir. Kuşku dolu bir gün Ece'yi bekliyor olacaktır. Rüzgar'ın talihsizliği başına büyük işler açar. Arkadaşının evinde yaptığı bir hata peşini bırakmayacaktır. Bu olaya Feyyaz da dahil olacak ve Rüzgar büyük bir kaosun içinde debelenip duracaktır. Bu olay Feyyaz ile Rüzgar arasındaki ilişkiyi perçinleyecektir. 

Derin sesin Emre'ye "Ece'yi bırak gitsin" demesi ikiliyi hem korkutacak hem de üzecektir. Ece Emre'nin evindeyken davetsiz bir misafir gelir: Mahir Yamaner! Şimdi işler daha da karışacaktır. Mahir Emre'nin evine neden geldi? Adnan Emre'nin evinin odalarında ne arıyordu? 

 

OYUNBOZAN 3.BÖLÜM DE NELER OLDU NELER  İZLE

Mine Ece'yi mümkün olduğu kadar sıkıştırır. Ece ifadesiz kalır. Mine son darbesini vurmak için an kollar. Emre organ nakli olayında organı kimin sabote ettiğini sorgulayan Coşkun'la ilginç konuşmalar yaşar. Coşkun soğukkanlılıkla hareket etmektedir. 

Cevher Arman'ın şimdiki durağı Feyyaz Yamener olacaktır. Cevher, Feyyaz üstünden Mahir'e tehditkar konuşsa da, Feyyaz aba altından sopa gösterip sert konuşacaktır. Rüzgar, Feyyaz'ın verdiği görevi yerine getirmek için esrarengiz bir mekana gider. Onu karşılayan kişi elindeki zarfa odaklanır. Rüzgar müthiş gergin bir haldedir. Ece Emre ile muazzam bir manzara karşısında konuşmaktadır. 

Emre Ece'ye bakar; Ece de Emre'nin gözlerinde kaybolmuştur. Hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünürken; duydukları sesle irkilirler. Kaan'ın duvara çizdiği resimden sonra, Sıtkı Usta Kaan'a bir telefon numarası uzatır. Kaan önemsemez. Mahir yalnız kalmak için uğradığı mekanına gider. Başına geleceklerden habersizdir. Geçmişini hatırlamak, kurcalamak ister. Ta ki duyduğu sese kadar... Kaan kendisini arayanlara ulaşacak mı? Emre'yi altın yumurtlayan tavuk  olarak gören kim; derdi ne? Eylül ve Ece arasındaki ilişkinin boyutu nereye gidiyor?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar