Hendek Güney Köyü

Hendek Güney Köyü

Hendek Güney Köyü haberleri, Hendek Güney köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hendek Güney köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Hendek Güney köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hendek Güney köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güney köyü son dakika gelişmeleri, Güney köyüne özgü yemekler, Hendek Güney köyünün tarihi, Güney köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güney köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güney , Sakarya ilinin Hendek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güney köyü resimleri ve Güney köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hendek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Hendek Sakarya Arası Kaç Km? Hendek Hava Durumu? Hendek Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Hendek Güney Köyünde doğan biri var mı? Hendek Doğumlu Ünlüler Kimler?

GÜNEY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Güney , Sakarya ilinin Hendek ilçesine bağlı bir mahalledir.

Sakarya'nın Merkez İlçesi Adapazarı'na 59 km, Hendek ilçesine 24 km uzaklıktadır.Mahallede bir ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalttır. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.