Hendek Kargalıhanbaba Köyü

Hendek Kargalıhanbaba Köyü

Hendek Kargalıhanbaba Köyü haberleri,Hendek Kargalıhanbaba güncel son dakika gelişmeleri, Kargalıhanbaba köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Hendek Kargalıhanbaba köyünde vefat edenler,eski adı haberimizde.

Hendek Kargalıhanbaba köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kargalıhanbaba köyü son dakika gelişmeleri, Kargalıhanbaba köyüne özgü yemekler, Hendek Kargalıhanbaba köyünün tarihi, Kargalıhanbaba köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kargalıhanbaba köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kargalıhanbaba , Sakarya ilinin Hendek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kargalıhanbaba köyü resimleri ve Kargalıhanbaba köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hendek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Hendek Sakarya Arası Kaç Km? Hendek Hava Durumu? Hendek Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Hendek Kargalıhanbaba Köyünde doğan biri var mı? Hendek Doğumlu Ünlüler Kimler?

KARGALIHANBABA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Kargalıhanbaba, Sakarya ilinin Hendek ilçesine bağlı bir mahalledir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.