Hınıs Söğütlü Köyü

Hınıs Söğütlü Köyü

Söğütlü Köyü haberleri, Hınıs Söğütlü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Söğütlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Söğütlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Hınıs Söğütlü Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Söğütlü Köyü son dakika gelişmeleri, Söğütlü Köyü ne özgü yemekler, Hınıs Söğütlü Köyü nün tarihi, Söğütlü Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Söğütlü Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Söğütlü Köyü , Erzurum ilinin Hınıs ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Söğütlü Köyü Resimleri ve Söğütlü Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hınıs Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Hınıs Erzurum Arası Kaç Km? Hınıs Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Hınıs Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Hınıs Söğütlü Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Hınıs Doğumlu Ünlüler Kimler?

Söğütlü, Erzurum ilinin Hınıs ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin Kürt gelenek, görenekleri yasamaktadir.Erzurum il merkezine 159, Hınıs ilçesine 9 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.her evde var

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.