Horasan Hızardere Köyü

Horasan Hızardere Köyü

Hızardere Köyü haberleri, Horasan Hızardere köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hızardere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Hızardere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Horasan Hızardere Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hızardere Köyü son dakika gelişmeleri, Hızardere Köyü ne özgü yemekler, Horasan Hızardere Köyü nün tarihi, Hızardere Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hızardere Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hızardere Köyü , Erzurum ilinin Horasan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hızardere Köyü Resimleri ve Hızardere Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Horasan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Horasan Erzurum Arası Kaç Km? Horasan Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Horasan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Horasan Hızardere Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Horasan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hızardere, Erzurum ilinin Horasan ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy; Erzurum-Kars plato ve yayla tipi kurulumundadır. Yüksek rakımlı tepeler üzerinde kurulmuştur. Arazi yapısı tarla, çayır, yabani kavaklık ve meralardan oluşmaktadır.
Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol (son 4 km dışında, yani köy asfalta 4 km uzaklıktadır.) asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Mahallenin camiisi 1955-1966 yılından beri mevcuttur. İmam lojmanı tam teşekküllü daire şeklindedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.