Horasan Mollamelik Köyü

Horasan Mollamelik Köyü

Mollamelik Köyü haberleri, Horasan Mollamelik köyü güncel son dakika gelişmeleri, Mollamelik köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Mollamelik köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Horasan Mollamelik Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mollamelik Köyü son dakika gelişmeleri, Mollamelik Köyü ne özgü yemekler, Horasan Mollamelik Köyü nün tarihi, Mollamelik Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mollamelik Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mollamelik Köyü , Erzurum ilinin Horasan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mollamelik Köyü Resimleri ve Mollamelik Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Horasan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Horasan Erzurum Arası Kaç Km? Horasan Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Horasan Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Horasan Mollamelik Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Horasan Doğumlu Ünlüler Kimler?

Mollamelik, Erzurum ilinin Horasan ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum iline 99 km, Horasan ilçesine 16 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Tarım, hayvancılık ve arıcılık yapılmaktadır.
Mahallede, ilköğretim okulu yoktur içme suyu şebekesi]] ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.