İnadına Aşk 31.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

İnadına Aşk 31.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE, İnadına Aşk dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnadına Aşk  dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen İnadına Aşk , yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan İnadına Aşk  dizisi 31. Bölüm yeni fragman izle…

İnadına Aşk  dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

İnadına Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 31. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. İnadına Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. İnadına Aşk dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Fox Tv’de...

İNADINA AŞK 30. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İnadına Aşk 30.Bölüm Özeti;  Abisi sevgilisini tepelerken Defne, Yalın’ın evlilik teklifine cevap verir. Eveeeet!

Polat için sular o an durur. Defne istiyorsa, Yalın Aras artık onun eniştesidir.

Ama Toprak elbette böyle düşünmemektir. Habibe'nin başlattığı kız kaçırmaya hayır eyleminde Pembe Sultan çenesini tutamayınca Aras Teknoloji'nin ünlü patronu Yalın Aras'ın kız kaçırdığı ülke gündemine bomba gibi düşer ve bu Toprak'ı iyice dellendirir.

Defne ile Yalın ise bu bombadan sonra Toprak'ın asla onlara izin vermeyeceğini anlarlar ve Polat'ın da gaz vermesiyle gizlice evlenmeye karar verirler. Nikahtan sonra Toprak,'ın karşısına çıkacaklar ve evlendiklerini açıklayacaklardır.

Yeşim Barutçulardan gizli nikaha gitmek için Deniz ve Damla'nın da yardımıyla balayı yalanını ortaya atar. Çınar bu habere acayip sevinir.

İNADINA AŞK 30.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Toprak Abisi olmasa da diğer abilerinin nikahında olacağını bilen Defne, gönül rahatlığıyla nikah masasına oturur. Ama birbirine düşman Barutçu ve Aras ailelerinin iki aşığa bir sürprizleri vardır.

İNADINA AŞK 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Sevdaluk düşmanlığa galip gelecek mi? Defne ve Yalın evlenecekler mi? Laz Kızı ile Plaza Kalası muradlarına erebilecekler mi?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar