İstanbullu Gelin Oyuncuları

İstanbullu Gelin Oyuncuları

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver' in rol aldığı istanbullu gelin dizisi oyuncuları konusunun olduğu kadar güçlü görünüyor. İstanbullu gelin dizisi Faruk ile Süreyya’nın tutku dolu aşkını konu ediniyor.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları açısından da çok zengin. Faruk-Özcan Deniz, Süreyya-Aslı Enver in aşkını konu alan dizi reyting rekorları kırıyor.

İstanbullu Gelin dizisi konusu hayli dikkat çekici; annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir.

Star Tv dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralarda olan istanbullu gelin dizisi cuma akşamları saat 20:00 de.

İstanbullu Gelin fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde istanbullu gelin dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

İstanbullu Gelin Dizisi Oyuncuları | Özcan Deniz | Aslı Enver

istanbullu-gelin-oyuncular.jpg

 Esma-İpek Bilgin, Fikret-Salih Bademci, İpek-Dilara Aksüyek, Adem-Fırat Tanış, Begüm-Özge Borak, Osman-Güven Murat Akpınar, Murat-Berkay Hardal, Kıymet-Nergis Çorakçı, Şahap-Hakan Altıner, Senem-Neslihan Yeldan, Nurgül-Pelinsu Pir, Reyhan Sezgin-Semra Dinçer, Akif-Fatih Koyunoğlu, Mustafa-Ahmet Sabri Özmener, Gülistan-Eren Balkan, Nazif-Muharrem Türkseven, Bade-Hira Koyuncuoğlu

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.