İvrindi Kocaoba Köyü

İvrindi Kocaoba Köyü

Kocaoba Köyü haberleri, İvrindi Kocaoba köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kocaoba köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kocaoba köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İvrindi Kocaoba Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kocaoba Köyü son dakika gelişmeleri, Kocaoba Köyü ne özgü yemekler, İvrindi Kocaoba Köyü nün tarihi, Kocaoba Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kocaoba Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kocaoba Köyü, Balıkesir ilinin İvrindi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kocaoba Köyü Resimleri ve Kocaoba Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İvrindi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? İvrindi Balıkesir Arası Kaç Km? İvrindi Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve İvrindi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında İvrindi Kocaoba Köyü  Köyünde doğan biri var mı? İvrindi Doğumlu Ünlüler Kimler?

İvrindi içesine bağlı bir mahalledir.

Gemişi çok eskiye dayanır ama adının nerden geldiği bilinmemektedir yörük mahallesi olduğu için adının da konakladıği obadan aldığı sanılmaktadır
Balıkesir il merkezine 47 km, İvrindi ilçesine 15 km uzaklıktadır. Ayrıca Edremit ilçesine 40 km uzaklıkta bulunmaktadır.Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur bunun yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Ulaşım kişilere özel dolmuşlarla her gün rahatlıkla sağlanmaktadır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.