Kapaklı Yanıkağıl Köyü

Kapaklı Yanıkağıl Köyü

Yanıkağıl Köyü haberleri, Kapaklı Yanıkağıl köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yanıkağıl köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tekirdağ Köyleri Arasında yer alan Yanıkağıl köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kapaklı Yanıkağıl köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yanıkağıl köyü son dakika gelişmeleri, Yanıkağıl köyüne özgü yemekler, Kapaklı Yanıkağıl köyünün tarihi, Yanıkağıl köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yanıkağıl köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yanıkağıl, Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yanıkağıl köyü resimleri ve Yanıkağıl köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kapaklı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kapaklı Tekirdağ Arası Kaç Km? Kapaklı Hava Durumu? Kapaklı Köyleri ve Tekirdağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tekirdağlı iseniz Tekirdağ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tekirdağlı Ünlüler arasında Kapaklı Yanıkağıl Köyünde doğan biri var mı? Kapaklı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yanıkağıl, Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesine bağlı bir mahalledir.1958 den sonra Çerkezköy'e bağlanmıştır.ekirdağ il merkezine 56 km uzaklıktadır.Köyümüz Sağlık Ocağı ve personeli için Lojmanı mevcuttur. Elektrik, Su ve Telefonun zaten var olduğunu yazmamıza gerek yok aslında. Trakya mahallesiyüz. Köyümüzde İçkili bir restaurant mevcuttur. GSM Şebekelerinin hepsi kullanılabilmektedir.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.