Karaçoban Bozyer Köyü

Karaçoban Bozyer Köyü

Bozyer Köyü haberleri, Karaçoban Bozyer köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bozyer köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Bozyer köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaçoban Bozyer Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bozyer Köyü son dakika gelişmeleri, Bozyer Köyü ne özgü yemekler, Karaçoban Bozyer Köyü nün tarihi, Bozyer Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bozyer Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bozyer Köyü , Erzurum ilinin Karaçoban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bozyer Köyü Resimleri ve Bozyer Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karaçoban Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karaçoban Erzurum Arası Kaç Km? Karaçoban Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Karaçoban Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Karaçoban Bozyer Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karaçoban Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bozyer, Erzurum ilinin Karaçoban ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin Kürt gelenek, görenek yasamaktadir.Erzurum iline 175 km, Karaçoban ilçesine 23 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.