Karaçoban Kırımkaya Köyü

Karaçoban Kırımkaya Köyü

Kırımkaya Köyü haberleri, Karaçoban Kırımkaya köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kırımkaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Kırımkaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karaçoban Kırımkaya Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kırımkaya Köyü son dakika gelişmeleri, Kırımkaya Köyü ne özgü yemekler, Karaçoban Kırımkaya Köyü nün tarihi, Kırımkaya Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kırımkaya Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kırımkaya Köyü, Erzurum ilinin Karaçoban ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kırımkaya Köyü Resimleri ve Kırımkaya Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karaçoban Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karaçoban Erzurum Arası Kaç Km? Karaçoban Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Karaçoban Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Karaçoban Kırımkaya Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karaçoban Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kırımkaya, Erzurum ilinin Karaçoban ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında erivan dan gelmiştir ismi hakinda toprakların bır çoğu kırlardan oluştuğu içi kırım kaya ismini almiştır
Erzurum iline 187 km, Karaçoban ilçesine 4 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır 8 yıllıktır ve kullanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt yoktur mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.