Karagül 122. Bölüm Fragmanı-İZLE 20 Mayıs

Karagül 122. Bölüm Fragmanı-İZLE , Karagül dizisinin yeni bölümü olan 122. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 122. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Karagül , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül  dizisi 122. Bölüm yeni fragman izle…

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 122. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül dizisinin yeni bölümü olan, 122. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Karagül Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Karagül dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KARAGÜL 121. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Narin’in kendisini Fırat’ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır.

Kendal, Özlem ve Kasım arasındaki ilişkiyi ve Özlem’in hamileliğini öğrenir. Kötülüklerinde sınır tanımayan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini öldürmeye kararlıdır. Ancak Kendal’ın bilmediği şey arabada Ayşe ve Mehdi’nin olduğudur. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir.

Kendal farkında olmadan verdiği son kararla birlikte kendi idam ipini çeker.

KARAGÜL DİZİSİ 120.BÖLÜM İZLE

Oğlunu durduracak bir yol bulamayan Kadriye Ana, Kendal’ın ağalığını Şamverdi olmamasıyla tehdit etmeye başlar. Bunun karşılığında asla sessiz kalmayacak olan Kendal, Kadriye’ye açık ve net bir şekilde eğer bu gerçeği ortaya çıkarırsa en sevdiklerinin canını alacağına dair yemin eder. Köşeye sıkışan Kendal artık dur durak bilmeden saldırmaya devam etmektedir.

Diğer yandan Kendal’ın Fırat’ın ölümüyle ilgili bağlantısı öğrenen Narin, Kendal’la kıyasıya bir kavgaya girer. Ancak Kendal, en az kendisi kadar onunda suçlu olduğunu söyler. Maya ve Rüzgar’ın tehlikeye düşmesinde parmağı olan Narin’e Baran’da sözleriyle saldırınca, iyiden iyiye suçluluk duygusuna düşen Narin ne yapacağını bilemez ve belki de hayatının en yanlış kararını verir.

Narin’in verdiği karar geriye kalan konak halkının ve özellikle Ebru ve Baran’ın hayatına yeni bir darbe olarak inecektir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar