Karagül 126. Bölüm Fragmanı-İZLE 17 Haziran

Karagül 126. Bölüm Fragmanı-İZLE , Karagül dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Karagül , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül  dizisi 126. Bölüm yeni fragman izle…

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 126. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül dizisinin yeni bölümü olan, 126. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Karagül Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Karagül dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KARAGÜL 125. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. Bu güne kadar yaşadığı ve yaşattığı zulmü yine de anasının kucağına dindirmeye çalışırken, Kadriye Ana, kendi elleriyle yarattığı cehennemde yanan oğlunun acısına dayanabilecek mi?

Ebru bıkmadan usanmadan çocuklarını bir arada tutmaya çabalamaktadır. Açılan yaralar, gidenlerin acısıyla baş etmeye çalışan Baran eline geçen son mektupla birlikte öğrendiklerinden sonra Ebru'ya “Anne” diyebilecek mi?

Bilinmezden gelen ayak seslerinin sahibi kim?

KARAGÜL DİZİSİ 124.BÖLÜM İZLE

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır.

Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır.

Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.

Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar