Karagül 123. Bölüm Fragmanı-İZLE 27 Mayıs

Karagül 123. Bölüm Fragmanı-İZLE , Karagül dizisinin yeni bölümü olan 123. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 123. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Karagül , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Karagül  dizisi 123. Bölüm yeni fragman izle…

Karagül  dizisinin yeni bölümü olan 123. Bölümünü perşembe akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Karagül dizisinin yeni bölümü olan, 123. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Karagül Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Karagül dizisi yeni bölümleriyle cuma Akşamı Fox Tv’de...

KARAGÜL 122. BÖLÜMDE NELER OLDU NELER?

Kendal kendi öfkesinin cehenneminde yanacağının farkında olmadan Kasım, Özlem, Ayşe ve Mehdi’nin içinde olduğu aracı Fırat’ın sularına atar. Ayşe ve Mehdi kazadan kurtulurlar ancak ölüm kalım savaşı ikisi içinde devam etmektedir.

Narin’in ölümüyle birlikte Baran ve Ebru arasındaki dengeler yerinden oynar... Bir anda kendisini oğlunun çok uzağında bulan Ebru oğluna yardım edememenin acısıyla kıvranırken, Ada ve Maya abilerine destek olmak kolları sıvarlar. Ancak bu kez Baran’ın acısıyla birlikte kalınlaşan duvarına çarparlar.

Ebru, hiç beklenmedik bir şekilde Kendal’ın, Narin’in ve Fırat’ın ölümüyle olan bağlantısını öğrenir ve bunu Oğuz’a söyler. Kendi yolunun sonuna geldiğini düşünen Oğuz, bu kez son bir hamleyle ayağa kalkar ve intikam yemini eder. Artık, Oğuz ve Kendal kıyasıya bir mücadelenin içine gireceklerdir.

Diğer yandan Emine, Kadriye ile yaşadığı yüzleşme sonrasında, Kendal’ın ipini çekmeye kararlı bir şekilde Halfeti’ye geri döner. Artık her taraftan sıkışan Kendal için geri sayım başlamıştır.

KARAGÜL DİZİSİ 121.BÖLÜM İZLE

Narin’in kendisini Fırat’ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır.

Kendal, Özlem ve Kasım arasındaki ilişkiyi ve Özlem’in hamileliğini öğrenir. Kötülüklerinde sınır tanımayan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini öldürmeye kararlıdır. Ancak Kendal’ın bilmediği şey arabada Ayşe ve Mehdi’nin olduğudur. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir.

Kendal farkında olmadan verdiği son kararla birlikte kendi idam ipini çeker.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar