Karapürçek Yazılıgürgen Köyü

Karapürçek Yazılıgürgen Köyü

Karapürçek Yazılıgürgen haberleri, Karapürçek Yazılıgürgen güncel son dakika gelişmeleri, Karapürçek Yazılıgürgen ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Yazılıgürgen köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karapürçek Yazılıgürgen köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yazılıgürgen köyü son dakika gelişmeleri, Yazılıgürgen köyüne özgü yemekler, Karapürçek Yazılıgürgen köyünün tarihi, Yazılıgürgen köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yazılıgürgen köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yazılıgürgen , Sakarya ilinin Karapürçek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yazılıgürgen köyü resimleri ve Yazılıgürgen köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karapürçek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karapürçek Sakarya Arası Kaç Km? Karapürçek Hava Durumu? Karapürçek Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Karapürçek Yazılıgürgen Köyünde doğan biri var mı? Karapürçek Doğumlu Ünlüler Kimler?

YAZILIGÜRGEN KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yazılıgürgen, Sakarya ilinin Karapürçek ilçesine bağlı bir mahalledir.

uzaklıktadır Mahallede, ilköğretim okulu vardır fakat kullanılmayıp taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.