Karasu Resuller Köyü

Karasu Resuller Köyü

Kancalar Köyü haberleri, Karasu Kancalar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kancalar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Kancalar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karasu Resullerköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Resullerköyü son dakika gelişmeleri, Resullerköyüne özgü yemekler, Karasu Resullerköyünün tarihi, Resullerköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Resullerköyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Resuller, Sakarya ilinin Karasu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Resullerköyü resimleri ve Resullerköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karasu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karasu Sakarya Arası Kaç Km? Karasu Hava Durumu? Karasu Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Karasu ResullerKöyünde doğan biri var mı? Karasu Doğumlu Ünlüler Kimler?

RESULLER  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Resuller, Sakarya ilinin Karasu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Resüller mahallesinin kuruluş tarihi net olarak bilinmese de RESÜL PAŞA lakaplı kişinin yerleşmesiyle meydana gelmiştir.

Sakarya il merkezine 48 km, Karasu ilçesine 17 km uzaklıktadır.Kuzeyinde Karamüezzinler Mahallesi, güneyinde Bakırlı Köyü, batısında Ceylandere Köyü, Doğusunda Gölköprü Köyü, Güneydoğusunda Kancalar Köyü, Kuzeybatısında Üçoluk Köyü mevcuttur.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yollar vardır. mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.