Karayazı Köyceğiz Köyü

Karayazı Köyceğiz Köyü

Köyceğiz Köyü haberleri, Karayazı Köyceğiz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Köyceğiz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Köyceğiz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karayazı Köyceğiz Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Köyceğiz Köyü son dakika gelişmeleri, Köyceğiz Köyü ne özgü yemekler, Karayazı Köyceğiz Köyü nün tarihi, Köyceğiz Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Köyceğiz Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyceğiz Köyü, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Köyceğiz Köyü Resimleri ve Köyceğiz Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karayazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karayazı Erzurum Arası Kaç Km? Karayazı Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Karayazı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Karayazı Köyceğiz Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karayazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Köyceğiz, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir mahalledir.

Erzurum il merkezine 126 km, Karayazı ilçesine 6 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.