Karayazı Sarıçiçek Köyü

Karayazı Sarıçiçek Köyü

Sarıçiçek Köyü haberleri, Karayazı Sarıçiçek köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sarıçiçek köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Sarıçiçek köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karayazı Sarıçiçek Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıçiçek Köyü son dakika gelişmeleri, Sarıçiçek Köyü ne özgü yemekler, Karayazı Sarıçiçek Köyü nün tarihi, Sarıçiçek Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıçiçek Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sarıçiçek Köyü, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıçiçek Köyü Resimleri ve Sarıçiçek Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karayazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karayazı Erzurum Arası Kaç Km? Karayazı Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Karayazı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Karayazı Sarıçiçek Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karayazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sarıçiçek, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum il merkezine 154 km, Karayazı ilçesine 29 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.