Karayazı Yukarısöylemez Köyü

Karayazı Yukarısöylemez Köyü

Yukarısöylemez Köyü haberleri, Karayazı Yukarısöylemez köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yukarısöylemez köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Yukarısöylemez köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karayazı Yukarısöylemez Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yukarısöylemez Köyü son dakika gelişmeleri, Yukarısöylemez Köyü ne özgü yemekler, Karayazı Yukarısöylemez Köyü nün tarihi, Yukarısöylemez Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yukarısöylemez Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yukarısöylemez Köyü, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yukarısöylemez Köyü Resimleri ve Yukarısöylemez Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karayazı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Karayazı Erzurum Arası Kaç Km? Karayazı Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Karayazı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Karayazı Yukarısöylemez Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karayazı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yukarısöylemez, Erzurum ilinin Karayazı ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum şehir merkezine uzaklığı 125 km'dir.Erzurum il merkezine 125 km, Karayazı ilçesine 35 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardir ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.