Karesi Köteyli Köyü

Karesi Köteyli Köyü

Köteyli Köyü haberleri, Karesi Köteyli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Köteyli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Köteyli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karesi Köteyli Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Köteyli Köyü son dakika gelişmeleri, Köteyli Köyü ne özgü yemekler, Karesi Köteyli Köyü nün tarihi, Köteyli Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Köteyli Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köteyli Köyü, Balıkesir ilinin Karesi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Köteyli Köyü Resimleri ve Köteyli Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karesi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karesi Balıkesir Arası Kaç Km? Karesi Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Karesi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Karesi Köteyli Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karesi Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karesi içesine bağlı bir mahalledir.Geçim kaynağı hayvancılık ve tarımdır. Muhtarı Halil Dovan'dır. Sürekli dışarıya göç verdiğinden nüfusu gittikçe azalmaktadır.Mahallede her yıl köy hayırı düzenlenir ve bu hayra isteyen istediği miktarda katkı yapar.Hayırda uçurma yarışı , futbol turnavaları ve birçok etkinlik olur.
Mahallenin iklimi, bozulmuş Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köy, Balıkesir/Gönen Merkez'e 12 km.'dir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.