Karesi Yenice İskender Köyü

Karesi Yenice İskender Köyü

Yenice İskender Köyü haberleri,Karesi Yenice İskender köyü güncel son dakika gelişmeleri,Yenice İskender köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Yenice İskender köyünde vefat edenler,köyün eski adı haberimizde.

Karesi Yenice İskender Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yenice İskender Köyü son dakika gelişmeleri, Yenice İskender Köyü ne özgü yemekler, Karesi Yenice İskender Köyü nün tarihi, Yenice İskender Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yenice İskender Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yenice İskender Köyü, Balıkesir ilinin Karesi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yenice İskender Köyü Resimleri ve Yenice İskender Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karesi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karesi Balıkesir Arası Kaç Km? Karesi Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Karesi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Karesi Yenice İskender Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karesi Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karesi içesine bağlı bir mahalledir.Kuzeyinde Tatlıpınar, batısında Yaylacık, güneyinde Deliktaş ve batısında Ovacık köyleri bulunmaktadır.Mahallenin gözleme ve tarhana çorbası ünlüdür .
Mahallenin iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir.Köy, Balıkesir Merkez'e 25 km. uzaklıktadır.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu var ve faal dfğildir.Öğrenciler taşımalı eğitimle, Tatlıpınar İlköğretim Okulunda eğitim görmektedir. Mahallenin içme suyu şebekesi var. kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.