Karesi Yeroluk Köyü

Karesi Yeroluk Köyü

Yeroluk Köyü haberleri, Karesi Yeroluk köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeroluk köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Yeroluk köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Karesi Yeroluk Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeroluk Köyü son dakika gelişmeleri, Yeroluk Köyü ne özgü yemekler, Karesi Yeroluk Köyü nün tarihi, Yeroluk Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeroluk Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeroluk Köyü, Balıkesir ilinin Karesi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeroluk Köyü Resimleri ve Yeroluk Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karesi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Karesi Balıkesir Arası Kaç Km? Karesi Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Karesi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Karesi Yeroluk Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Karesi Doğumlu Ünlüler Kimler?

Karesi içesine bağlı bir mahalledir.Köy halkı, genelde Bulgaristan'dan gelmiş göçmen, yani muhacirlerden oluşur.Mahallenin iklimi, Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir. Merkeze 47 km uzaklıktadır.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu vardır, fakat okulda eğitim verilmemektedir. Mahallenin öğrencileri taşımalı sistem ile Şamlı beldesine gitmektedir). Hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol [karayolu] olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.