Kepsut Armutlu Köyü

Kepsut Armutlu Köyü

Armutlu Köyü haberleri, Kepsut Armutlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Armutlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Armutlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kepsut Armutlu Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Armutlu Köyü son dakika gelişmeleri, Armutlu Köyü ne özgü yemekler, Kepsut Armutlu Köyü nün tarihi, Armutlu Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Armutlu Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Armutlu Köyü, Balıkesir ilinin Kepsut ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Armutlu Köyü Resimleri ve Armutlu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kepsut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kepsut Balıkesir Arası Kaç Km? Kepsut Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Kepsut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Kepsut Armutlu Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Kepsut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kepsut içesine bağlı bir mahalledir.Balıkesir il merkezine 36 km, Kepsut ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.