Kepsut Recepköy Köyü

Kepsut Recepköy Köyü

Recepköy Köyü haberleri, Kepsut Recepköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Recepköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Recepköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kepsut Recepköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Recepköy Köyü son dakika gelişmeleri, Recepköy Köyü ne özgü yemekler, Kepsut Recepköy Köyü nün tarihi, Recepköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Recepköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Recepköy Köyü, Balıkesir ilinin Kepsut ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Recepköy Köyü Resimleri ve Recepköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kepsut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kepsut Balıkesir Arası Kaç Km? Kepsut Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Kepsut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Kepsut Recepköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Kepsut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kepsut içesine bağlı bir mahalledir.Balıkesir il merkezine 31 km, Kepsut ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.