Kimse Bilmez 24. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Kimse Bilmez 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünde neler olacak? Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kimse Bilmez , yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Kimse Bilmez dizisi 24. Bölüm yeni fragman izle…

Kimse Bilmez 23. Bölümde; "Buldum seni kardeşim!"

Ali ve Pilot, yıllar sonra hayatlarının dönüm noktasına gelirler. Kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşen kardeşler, sonunda yeniden tek vücut olmak için sımsıkı sarılırlar. Yılların getirdiği özlem, iki kardeşin gözlerinden akan sevinç gözyaşına dönüşür. Babaları Erniko'nun katilinin Ali'nin olduğunu öğrenen Vedat, bu kavuşmaya izin verecek mi? Kardeşinin mutluluğuna rağmen namlusunu Ali'nin üzerine çeviren Vedat, tetiğe basacak mı? Tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasından sonra yeni bir plan hazırlar. Kurtbey'in yeni planı, bunca yıl sakladığı gerçeklerden kendisini koruyabilecek mi?

Kimse Bilmez Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Kimse Bilmez, star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesidir.

 

Yapım: Baba Yapım

Yönetmen: Kartal Çidamlı, U.Hakan Eren

Oyuncular: Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal

Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kimse Bilmez Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kimse Bilmez dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar