Kimse Bilmez 27. Bölüm Fragmanı İzle

Kimse Bilmez 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünde neler olacak? Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünü pazar akşamları ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kimse Bilmez , yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. ATV'de yayınlanan Kimse Bilmez dizisi 27. Bölüm yeni fragman izle…

Kimse Bilmez 26. Bölümde; "Babamı öldürdüğün gün bu yanlışı sen yaptın ve cezanı çekeceksin!"

Ali ve Sevda nihayet Uygar'dan kurtulup tüm sorunları geride bıraktıklarını düşünerek birbirlerine sarılırlar. Ancak hiç beklenmedik bir anda bir isim karşılarına çıkar… Ali'nin teşkilattan tanıdığı "Manyak" lakaplı Nedim, yıllar sonra yarım bıraktığı bir hesabı kapamak için çıkagelir. Tek derdi birinci adam olmaktır. Adeta kötünün tanımını yeniden yapacak olan Manyak Nedim' Kurtbey ve Ali'nin hayatının tam orta yerine düşer. Üstelik o kadar tehlikelidir ki, ilk işi kimsenin kolay kolay ulaşamadığı Kurtbey'i sinsi bir planla vurmak olur. Manyak Nedim, Ali ve Kurtbey'den ne istiyor?

Öte yandan Hüdaverdi'nin kaldırıldığı hastanede çalışan ve tesadüfen Duygu'yu gören Doktor Ahmet, yeniden eski duygularıyla yüzleşmiştir. Duygu'ya yaklaşmaya çalışan Ahmet, karşısında duran en büyük engel Pilot'u atlatabilecek mi?

Kimse Bilmez Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Kimse Bilmez, star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkının hikayesidir.

Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünü HD ve tek parça olarak ATV’den izleyebilirsiniz. Kimse Bilmez Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Kimse Bilmez dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ATV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar