Kış Güneşi 1.Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle-

2016 Cumartesi Kış Güneşi 1.Bölüm Fragmanı İzle, Kış Güneşi 1.Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Kış Güneşi 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Kış Güneşi 1.Bölüm izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

Show Tv ekranlarının beklenen dizisi Kış Güneşi ilk bölüm fragman yayınlandı mı? Kış Güneşi bizi hangi hayatların içine çekecek ? Yeni dizi Kış Güneşi izleyicileri kendine bağımlı yapabilecek mi ? Kış Güneşi ilk fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ KIŞ GÜNEŞİ'NDE HANGİ GELİŞMELER YAŞANACAK ? 

 

Kış Güneşi dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Kış Güneşi, yeni bölümleriyle cumartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Kış Güneşi 1. Bölüm yeni fragman izle…

 

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ 1.BÖLÜM İZLE

İMKANSIZ BİR AŞK VE SIRLARLA DOLU BİR GEÇMİŞ!

Başrollerini Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği Show TV’nin merakla beklenen dizisi Kış Güneşi, ‘Kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi’ anlatıyor…

ÇOK YAKINDA SHOW TV’DE!

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ OYUNCULARI?

Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver’in yanı sıra Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav gibi dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Kış Güneşi” çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.

İşte Kış Güneşi’nin yeni Tanıtımı !

KIŞ GÜNEŞİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 

Gönüllere yerleşen Kış Güneşi dizisinde merak edilen yeni olaylar ve yaşananlarını ve daha fazlasını izlemek için tıklayın !!! 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar