Kocaali Karşı Köyü

Kocaali Karşı Köyü

Karşı Köyü haberleri, Kocaali Karşı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Karşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocaali Karşı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karşı köyü son dakika gelişmeleri, Karşı köyüne özgü yemekler, Kocaali Karşı köyünün tarihi, Karşı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karşı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karşı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karşı köyü resimleri ve Karşı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocaali Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocaali Sakarya Arası Kaç Km? Kocaali Hava Durumu? Kocaali Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Kocaali Karşı Köyünde doğan biri var mı? Kocaali Doğumlu Ünlüler Kimler?

KARŞI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Karşı , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Mahallenin tarihi çok eski değildir. İç göçle birlikte Doğu Karadenizden gelen vatandaşlarca 1950'li yıllardan sonra oluşturulmuştur.

Yeni mahalle ve Merkez mahallesiyle sınırını, mahalleye de adını veren dere oluşturur. Yeni mahalle ve Merkez mahallesi ile komşudur.

Mahallenin 2013 yılı nüfusu 1298 kişidir. Nüfusun çoğunluğunu Ordu ve Giresun kökenli vatandaşlarımız oluşturur. Trabzon ve Rize kökenli nüfus miktarı da önemli miktardadır.

Mahallede Karşı Mahalle Ortaokulu bulunmaktadır[1]. İlkokul öğrencileri, komşu Yeni Mahalle'de bulunan Osman Salihoğlu İlkokuluna gitmektedir. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. İçme suyu şebekesi yenilenen mahallenin kanalizasyon şebekesi yenilenme çalışmaları devam etmektedir. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.