Kocaali Yanıksayvant Köyü

Kocaali Yanıksayvant Köyü

Yanıksayvant Köyü haberleri, Kocaali Yanıksayvant köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yanıksayvant köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sakarya Köyleri Arasında yer alan Yanıksayvant köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kocaali Yanıksayvant köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yanıksayvant köyü son dakika gelişmeleri, Yanıksayvant köyüne özgü yemekler, Kocaali Yanıksayvant köyünün tarihi, Yanıksayvant köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yanıksayvant köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yanıksayvant , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yanıksayvant köyü resimleri ve Yanıksayvant köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Kocaali Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Kocaali Sakarya Arası Kaç Km? Kocaali Hava Durumu? Kocaali Köyleri ve Sakarya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sakaryalı iseniz Sakarya Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Sakaryalı Ünlüler arasında Kocaali Yanıksayvant Köyünde doğan biri var mı? Kocaali Doğumlu Ünlüler Kimler?

YANIKSAYVANT KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yanıksayvant , Sakarya ilinin Kocaali ilçesine bağlı bir mahalledir. 

.(12/11/2012 tarihli yeni büyük şehir kanunu ile köy iken Kocaali ilçesine bağı mahalle yapılmıştır.)

Sakarya il merkezine 90 km, Kocaali ilçesine 20 km düzceye bağlı Cumayeri ilçesine 18 km uzaklıktadır. Etrafı dağlarla çevrili olup orman ve fındık bahçesi çoğunluktadır. Mahallenin rakımı 513 Metredir. Karatoprak ve uluçukur isimli iki mahallesi vardır. Daha önceki yıllarda Kızılüzüm ve Çelikdere mahallesi bu mahalleden ayrılarak tüzel kişilik kazanmıştır. Karasu deniz kenarına uzaklığı da 36 kilometre olmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.