Köprüköy Emre Köyü

Köprüköy Emre Köyü

Emre Köyü haberleri, Köprüköy Emre köyü güncel son dakika gelişmeleri, Emre köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Emre köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Köprüköy Emre Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Emre Köyü son dakika gelişmeleri, Emre Köyü ne özgü yemekler, Köprüköy Emre Köyü nün tarihi, Emre Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Emre Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Emre Köyü, Erzurum ilinin Köprüköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Emre Köyü Resimleri ve Emre Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Köprüköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Köprüköy Erzurum Arası Kaç Km? Köprüköy Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Köprüköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Köprüköy Emre Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Köprüköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Emre, Erzurum ilinin Köprüköy ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum iline 63 km, Köprüköy ilçesine 7 km uzaklıktadır.Köy karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.