Köprüköy Eyüpler Köyü

Köprüköy Eyüpler Köyü

Eyüpler Köyü haberleri, Köprüköy Eyüpler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Eyüpler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Eyüpler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Köprüköy Eyüpler Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Eyüpler Köyü son dakika gelişmeleri, Eyüpler Köyü ne özgü yemekler, Köprüköy Eyüpler Köyü nün tarihi, Eyüpler Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Eyüpler Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eyüpler Köyü, Erzurum ilinin Köprüköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Eyüpler Köyü Resimleri ve Eyüpler Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Köprüköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Köprüköy Erzurum Arası Kaç Km? Köprüköy Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Köprüköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Köprüköy Eyüpler Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Köprüköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Eyüpler, Erzurum ilinin Köprüköy ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin kürtçe adı Eyba bu adı cok cesaretli olan iki kardeşten almıştır.Erzurum iline 94 km, Köprüköy ilçesine 38 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.
Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak bunun yanı sıra taşımalı eğitimden de yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol 3 km hariç asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.