Ladik Teberoğlu Köyü

Ladik Teberoğlu Köyü

Ladik Teberoğlu Köyü haberleri,Teberoğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri,Teberoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler,Samsun Köyleri Arasında yer alan Teberoğlu köyünde vefat edenler,Teberoğlu eski adı haberimizde.

Ladik  Teberoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Teberoğlu köyü son dakika gelişmeleri, Teberoğlu köyüne özgü yemekler, Ladik  Teberoğlu köyünün tarihi, Teberoğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Teberoğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ladik  , Samsun ilinin İlkadım ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız  Teberoğlu Köyü Resimleri ve  Teberoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ladik  Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ladik   Samsun Arası Kaç Km? Ladik Hava Durumu? Samsun Köyleri ve Ladik  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizde ki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Samsun'lu  iseniz Samsun Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Samsun Ünlüler arasında  Ladik  Teberoğlu Köyünde doğan biri var mı? Ladik   Doğumlu Ünlüler Kimler?

TEBEROĞLU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Teberoğlu  , Samsun ilinin Ladik  ilçesine bağlı bir mahalledirMahallenin adının orta asyadan göç eden teber ailesinin üç oğlunnun kurduğu teberoğlu çiftliği diye kurulmuş olduğu halk arasında çiftlik diye bilinir.Samsun iline 95 km, Ladik ilçesine 14 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallede ilköğretim okulu yoktur. Mahallede, içme suyu şebekesi ve kanalizasyonmevcuttur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt degıldır. mahalledeelektrik]] ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.