Malkara Sağlamtaş Köyü

Malkara Sağlamtaş Köyü

Sağlamtaş Köyü haberleri, Malkara Sağlamtaş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sağlamtaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tekirdağ Köyleri Arasında yer alan Sağlamtaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Malkara Sağlamtaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sağlamtaş köyü son dakika gelişmeleri, Sağlamtaş köyüne özgü yemekler, Malkara Sağlamtaş köyünün tarihi, Sağlamtaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sağlamtaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sağlamtaş, Tekirdağ ilinin Malkara ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sağlamtaş köyü resimleri ve Sağlamtaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Malkara Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Malkara Tekirdağ Arası Kaç Km? Malkara Hava Durumu? Malkara Köyleri ve Tekirdağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tekirdağlı iseniz Tekirdağ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tekirdağlı Ünlüler arasında Malkara Sağlamtaş Köyünde doğan biri var mı? Malkara Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sağlamtaş, Tekirdağ ilinin Malkara ilçesine bağlı bir mahalledir.Tekirdağ il merkezine 65 km, Malkara ilçesine 27 km uzaklıktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.