Manyas Eskiçatal Köyü

Manyas Eskiçatal Köyü

Eskiçatal Köyü haberleri, Manyas Eskiçatal köyü güncel son dakika gelişmeleri, Eskiçatal köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Eskiçatal köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Manyas Eskiçatal Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Eskiçatal Köyü son dakika gelişmeleri, Eskiçatal Köyü ne özgü yemekler, Manyas Eskiçatal Köyü nün tarihi, Eskiçatal Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Eskiçatal Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Eskiçatal Köyü, Balıkesir ilinin Manyas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Eskiçatal Köyü Resimleri ve Eskiçatal Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Manyas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Manyas Balıkesir Arası Kaç Km? Manyas Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Manyas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Manyas Eskiçatal Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Manyas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Manyas içesine bağlı bir mahalledir.Mahallede 2012 yılı verilerine göre 487 kişi yaşamaktadır. İlköğretim Okulu bulunmakta ve faaldir. taşımalı eğitim yapılmamaktadır. Mahallede PTT Acentesi ve su şebekesi bulunmaktadır.
Mahallenin il merkezi Balıkesir' e uzaklığı 80, ilçe merkezi Manyas' a uzaklığı ise 6 km olup 20 m. rakımdadır. Köy, Manyas ilçe merkezinin kuzey doğusundadır. Mahallenin kuzey batısında Kızıksa, kuzey doğusunda Yeniköy, batısında Salur Beldesi ve güney doğusunda Muradiye köyleri bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.