Manyas Kayaca Köyü

Manyas Kayaca Köyü

Kayaca Köyü haberleri, Manyas Kayaca köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kayaca köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kayaca köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Manyas Kayaca Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayaca Köyü son dakika gelişmeleri, Kayaca Köyü ne özgü yemekler, Manyas Kayaca Köyü nün tarihi, Kayaca Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayaca Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayaca Köyü, Balıkesir ilinin Manyas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayaca Köyü Resimleri ve Kayaca Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Manyas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Manyas Balıkesir Arası Kaç Km? Manyas Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Manyas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Manyas Kayaca Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Manyas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Manyas içesine bağlı bir mahalledir.Balıkesir il merkezine 92, Manyas ilçesine 2 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.İlköğretim okulu vardır ama kapalıdır. Öğrenciler taşımalı eğitim ile eğitim görmektedir. Sağlık ocağı yoktur. Kanalizasyon ve su şebekesi mevcuttur. Köy Manyas ve Gönen ilçeleri arasındaki yol üzerinde kalmaktadır. Mahallenin ilçe merkezine uzaklığı 2 km'dir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.