Manyas Kızık Köyü

Manyas Kızık Köyü

Kızık Köyü haberleri, Manyas Kızık köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kızık köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kızık köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Manyas Kızık Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kızık Köyü son dakika gelişmeleri, Kızık Köyü ne özgü yemekler, Manyas Kızık Köyü nün tarihi, Kızık Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kızık Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kızık Köyü, Balıkesir ilinin Manyas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kızık Köyü Resimleri ve Kızık Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Manyas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Manyas Balıkesir Arası Kaç Km? Manyas Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Manyas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Manyas Kızık Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Manyas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Manyas içesine bağlı bir mahalledir.Mahallede 2012 yılı verilerine göre 439 kişi yaşamaktadır. Mahallede taşımalı eğitim yapılmakta olup PTT Acentesi ve kanalizasyon sistemi bulunmaktadır.
Mahallenin il merkezi Balıkesir' e uzaklığı 93, ilçe merkezi Manyas' a uzaklığı ise 3 km olup 50 m. rakımdadır. Köy, Manyas ilçe merkezinin batısındadır. Mahallenin kuzeyinde Salur Beldesi, kuzeybatısında Çavuşköy Köyü ve Dereköy Köyü, güneybatısında Hacıyakup Köyü ve Kubaş Köyü, kuzeydoğusunda Kayaca Köyü ve Bölceağaç Köyü bulunmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.