Manyas Yayla Köyü

Manyas Yayla Köyü

Yayla Köyü haberleri, Manyas Yayla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yayla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Yayla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Manyas Yayla Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yayla Köyü son dakika gelişmeleri, Yayla Köyü ne özgü yemekler, Manyas Yayla Köyü nün tarihi, Yayla Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yayla Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yayla Köyü, Balıkesir ilinin Manyas ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yayla Köyü Resimleri ve Yayla Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Manyas Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Manyas Balıkesir Arası Kaç Km? Manyas Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Manyas Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Manyas Yayla Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Manyas Doğumlu Ünlüler Kimler?

Manyas içesine bağlı bir mahalledir.Eski adı Dümberez olup 1960'li yıllarda Yayla ismini almıştır. 1877 Osmanlı-Rus Savaşı sonrasında Kafkaslar'dan gelen Dağıstanlı Lezgiler[1] tarafından kurulmuştur. Hâlâ Lezgilerin çoğunlukta yaşadığı bir yerdir.
2000 yılındaki sayıma göre nüfusu 93'dür.Balıkesir'e uzaklığı 99 km'dir. Manyas ilçesine uzaklığı ise 9 km dir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.