Marmara Gündoğdu Köyü

Marmara Gündoğdu Köyü

Gündoğdu Köyü haberleri, Marmara Gündoğdu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gündoğdu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Gündoğdu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Marmara Gündoğdu Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gündoğdu Köyü son dakika gelişmeleri, Gündoğdu Köyü ne özgü yemekler, Marmara Gündoğdu Köyü nün tarihi, Gündoğdu Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gündoğdu Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gündoğdu Köyü, Balıkesir ilinin Marmara ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gündoğdu Köyü Resimleri ve Gündoğdu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Marmara Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Marmara Balıkesir Arası Kaç Km? Marmara Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Marmara Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Marmara Gündoğdu Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Marmara Doğumlu Ünlüler Kimler?

Marmara içesine bağlı bir mahalledir.Marmara Adası'nın güneyinde bulunan bir köydür. 1922 yılındaki Nüfus Mübadelesine kadar Rum nüfusun yaşadığı ve Prastos adıyla anılan köye, Rum nüfusun adayı terk etmesinden sonra 1927 yılında Türk nüfus yerleştirildi ve bugünkü Gündoğdu adını aldı.
Zeytincilik, zeytinliklerle çevrili köyün önemli gelir kalemlerinden birini oluşturmaktadır. Diğer gelir kaynakları ise; adanın genelinde olduğu gibi yaz turizmi ve kaptanlıktır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.