Marmara Topağaç Köyü

Marmara Topağaç Köyü

Topağaç Köyü haberleri, Marmara Topağaç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Topağaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Topağaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Marmara Topağaç Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Topağaç Köyü son dakika gelişmeleri, Topağaç Köyü ne özgü yemekler, Marmara Topağaç Köyü nün tarihi, Topağaç Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Topağaç Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Topağaç Köyü, Balıkesir ilinin Marmara ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Topağaç Köyü Resimleri ve Topağaç Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Marmara Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Marmara Balıkesir Arası Kaç Km? Marmara Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Marmara Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Marmara Topağaç Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Marmara Doğumlu Ünlüler Kimler?

Marmara içesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin bilinen eski adı Kılazak'tır.Topağaç, Marmara Denizi kıyısındaki Marmara Adası üzerindedir. İlçe merkezine 12 km, il merkezine ise 141 km uzaklıktadır. Mahallenin ekonomisi tarım, balıkçılık ve turizm üzerine kuruludur. Balıkçılık, zeytincilik, ve yurtiçi turizm mahallenin ana geçim kaynaklarıdır. Mahallenin bir kısmı yazlık sitelerden oluşmaktadır. Yaz sezonu ile birlikte mahallenin ekonomisi canlanmaktadır.
Mahallede ilköğretim okulu var ve taşımalı eğitim sisteminden yararlanılmaktadır. Mahallede, içme suyu şebekesi mevcuttur. Kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur. PTT acentesi mevcuttur. Sağlık evi vardır fakat faal değildir. Sağlık ocağı yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.
Topağaç mahallesine ulaşım yaz sezonu boyunca Tekirdağ-Barbaros limanından, Balıkesir-Erdek limanından ve İstanbul'dan hareket eden feribot ve deniz otobüsü seferleri ile sağlanmaktadır. Merkez Marmara ile gün içinde Marmara Belediyesi'nin halk otobüsleri ve minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.