Narman Toygarlı Köyü

Narman Toygarlı Köyü

Toygarlı Köyü haberleri, Narman Toygarlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Toygarlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Toygarlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Narman Toygarlı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Toygarlı Köyü son dakika gelişmeleri, Toygarlı Köyü ne özgü yemekler, Narman Toygarlı Köyü nün tarihi, Toygarlı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Toygarlı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Toygarlı Köyü, Erzurum ilinin Narman ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Toygarlı Köyü Resimleri ve Toygarlı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Narman Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Narman Erzurum Arası Kaç Km? Narman Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Narman Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Narman Toygarlı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Narman Doğumlu Ünlüler Kimler?

Toygarlı, Erzurum ilinin Narman ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahallenin önceki adı Goşa idi.Mahallenin geleneksel yemekleri; mantı, kuymak,su böreği, kartol gözlemesi, tatar böreği, mıkla, çılbır, ğaşıl, tandır ketesidir.
Erzurum iline 75 km, Narman ilçesine 25 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur, PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı kapalıdır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yolun 3 km si topraktır. Mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.