Nurhak Barış Köyü

Nurhak Barış Köyü

Barış Köyü haberleri, Nurhak Barış köyü güncel son dakika gelişmeleri, Barış köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kahramanmaraş Köyleri Arasında yer alan Barış Köyünde vefat edenler köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Nurhak Barış köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Barış köyü son dakika gelişmeleri, Barış köyüne özgü yemekler, Nurhak Barış köyünün tarihi, Barış köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Barış köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Barış , Kahramanmaraş ilinin Nurhak ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Barış  Köyü Resimleri ve Barış  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Nurhak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Nurhak Kahramanmaraş Arası Kaç Km? Nurhak Hava Durumu? Kahramanmaraş Köyleri ve Nurhak Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kahramanmaraşlı iseniz Kahramanmaraş Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kahramanmaraşlı Ünlüler arasında Çıldır Barış  Köyünde doğan biri var mı? Nurhak Doğumlu Ünlüler Kimler?

Barış , Kahramanmaraş ilinin Nurhak ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy halkı Alevidir. Sinemilli Aşiretinin Şemsixan Koluna bağlıdırlar. Yerel dilde Axşar olarak telaffuz edilir.Köy soyağacı aşağıda verilmiştir;

Barış, Nurhak ilçesinin 12 km kuzey doğusunda yer alan Elbistan İlçesine 30 km uzaklıktadır. Barış Beldesi yerleşim olarak dağınık bir yapı sergilemektedir. Nüfusun tamamı alevi inancına sahiptir. Nüfusu 2,803 kişidir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.