Of Ballıca Köyü Video

Ballıca, Trabzon ili Of ilçesine bağlı bir mahalle. Bölgenin eski adı Yunanca Ballı anlamına gelen Mélinos iken 1913 yılında Yemişlik adını almıştır. Daha sonra Ballıca adı verilen bölge 1992 yılında belde statüsünü almıştır.

Ballıca Köyü, Trabzon ilinin Maçka ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ballıca Köyü Resimleri ve ballıca köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Ballıca Köyünde doğan biri var mı? Of Doğumlu Ünlüler Kimler?

Of Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Of Trabzon Arası Kaç Km? Of Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Of Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Ballıca, Trabzon ili Of ilçesine bağlı bir mahalle. Bölgenin eski adı Yunanca Ballı anlamına gelen Mélinos iken 1913 yılında Yemişlik adını almıştır. Daha sonra Ballıca adı verilen bölge 1992 yılında belde statüsünü almıştır.

Of-Çaykara devlet yolunun içinden geçtiği belde Trabzon'a 61 km, Of'a ise 7 km uzaklıktadır. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar