Palandöken Alibezirgan Köyü

Palandöken Alibezirgan Köyü

Alibezirgan Köyü haberleri, Palandöken Alibezirgan köyü güncel son dakika gelişmeleri, Alibezirgan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Alibezirgan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Palandöken Alibezirgan Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Alibezirgan Köyü son dakika gelişmeleri, Alibezirgan Köyü ne özgü yemekler, Palandöken Alibezirgan Köyü nün tarihi, Alibezirgan Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Alibezirgan Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Alibezirgan Köyü, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Alibezirgan Köyü Resimleri ve Alibezirgan Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palandöken Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Palandöken Erzurum Arası Kaç Km? Palandöken Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Palandöken Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Palandöken Alibezirgan Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Palandöken Doğumlu Ünlüler Kimler?

Alibezirgan, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir mahalledir.

Erzurum merkezine 19 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte mahallenin tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.