Palandöken Güllü Köyü

Palandöken Güllü Köyü

Güllü Köyü haberleri, Palandöken Güllü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Güllü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Erzurum Köyleri Arasında yer alan Güllü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Palandöken Güllü Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güllü Köyü son dakika gelişmeleri, Güllü Köyü ne özgü yemekler, Palandöken Güllü Köyü nün tarihi, Güllü Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güllü Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güllü Köyü, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güllü Köyü Resimleri ve Güllü Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palandöken Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Palandöken Erzurum Arası Kaç Km? Palandöken Hava Durumu? Erzurum Köyleri ve Palandöken Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzurumlı iseniz Erzurum Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzurumlı Ünlüler arasında Palandöken Güllü Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Palandöken Doğumlu Ünlüler Kimler?

Güllü, Erzurum ilinin Palandöken ilçesine bağlı bir mahalledir.Erzurum merkezine 90 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi var. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.